tæpper

Erhvervstæpper

Har du brug for nye tæpper i dit mødelokale eller et andet sted i din virksomhed?

Vores entreprenører kan hjælpe dig til den bedste løsning.

Services

Blødt underlag til alle rum

De fleste moderne arbejdspladser har erhvervstæpper i en eller anden form, fordi det er en både praktisk og pæn løsning til det moderne kontorlandskab. 

Hos Erhvervsgulve.dk samarbejder vi med nogle af landets dygtigste fagmænd inden for erhvervstæpper, og med vores forsikringsordning kan du være sikker på, at dit valg af leverandør lever op til aftalen. Læs mere om vores løsninger inden for erhvervstæpper, eller indhent et tilbud fra en entreprenør nær dig ved at klikke på ”Find Entreprenør” øverst på siden.

Typer af erhvervstæpper

Et erhvervstæppe kan være mange ting. Vi vil her nedenfor komme lidt nærmere ind på de forskellige løsninger inden for erhvervstæpper, som du kan bestille gennem Erhvervsgulve.dk.

Løse tæpper

Løse tæpper er tæpper som dem, de fleste af os har under sofabordet hjemme i den private bolig. I erhvervsregi bruges de typisk til at pynte op i mødelokaler for at gøre dem mere indbydende for både ansatte og gæstende kunder. 

Tæppefliser

Tæppefliser er en populær løsning til kontorlandskabet med mange skriveborde og computerskærme, der skal tilsluttes. Med tæppefliser kan man nemlig etablere et såkaldt kabelgulv, hvori man kan skjule de mange ledninger, der ellers ville føres gennem kontoret. Det gør kontoret meget mere roligt og overskueligt at kigge på, og samtidig giver det et indtryk til kunder om, at der er styr på tingene. 

Væg-til-væg-tæpper

Erhvervstæpper kan også være væg-til-væg-tæpper, som giver dig et stilrent og ensartet gulvhele vejen igennem kontoret. Disse er også praktiske til mødelokalet, som du gerne vil indrette enkelt og pænt. 

Indgangsmåtter

Måtter til entreen er næsten et must for enhver virksomhed. Det skyldes, at der hos de fleste virksomheder er en stor mængde trafik – og det er de færreste, som tager deres sko af, før de træder ind hos en virksomhed. Med en indgangsmåtte af den rette kvalitet kan du fange det værste snavs fra skoene, fordi de fleste mennesker heldigvis har en tendens til at tørre deres sko af, inden de kommer ind. 

Alle vores erhvervstæpper er rengøringsvenlige

Netop fordi der er meget trafik med sko på i et kontorlandskab, er det et krav til vores erhvervstæpper, at de skal være rengøringsvenlige. Derfor er det nemt at støvsuge de erhvervstæpper, som vores partnere anlægger for dig, og samtidig kan du regne med, at eventuelt spildt kaffe også er til at få væk med lidt tjep afhandling. 

Du får samtidig også det velkendte bløde tråd, når du benytter dig af vores erhvervstæpper. Tæpper skal først og fremmest være behagelige at gå på, og det sikrer vores samarbejdspartnere dig. Vi køber og leverer tæpper via landets største indkøbsforening Inbogulve amba. Det sikrer markedet bedste priser og kvaliteter.

Indhent tilbud på erhvervstæpper allerede i dag

Erhvervsgulve.dk er ikke en webshop eller én virksomhed, der leverer for dig. Vi er en samling af lokale entreprenører fra overalt i landet, der arbejder under samme forsikringsordning. Det er nemlig din garanti for, at arbejdet og processen er af høj kvalitet, og at du føler dig vejledt undervejs. Vi udvælger nemlig vores samarbejdspartnere med stor omhu, så du er i de bedste hænder, uanset hvilken gulventreprenør du vælger til dit arbejde. 

Du får nemlig ikke bare et tilbud på arbejdet – du får også rådgivning og vejledning til, hvad den bedste løsning er for dig og din virksomhed, når I skal have anlagt erhvervstæpper. Her tages budgettet naturligvis også i betragtning, så alle parametre tænkes ind i projektet.  

Du kan vælge en lokal entreprenør tæt på dig til at hjælpe med erhvervstæpper, men du kan også vælge en, der holder til længere væk, hvis du foretrækker netop den virksomhed. Det er helt op til dig. Under ”Find Entreprenør” oppe i toppen kan du få et overblik over vores samarbejdspartnere. Vi håber, at du finder de rette erhvervstæpper til din virksomhed. 

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.